• 1401/02/24
  • - تعداد بازدید: 391
  • زمان مطالعه : 6 دقیقه

معرفی مرکز

مرکز رشد واحدهای فن آوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی فسا یکی از مراکز رشد وابسته به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است که با هدف گسترش واحدهای فناور، توسعه بیشتر کارآفرینی و تجاری سازی به ویژه در خصوص تولید محصولات در حیطه علوم پزشکی در سال 1395 تأسیس و تحت حمایت فنی ، علمی و اقتصادی دانشگاه علوم پزشکی فسا در زمینه پوشش و استقرار شرکت های فعال ( در زمینه های پزشکی ، بهداشت و درمان ، دارویی و ... ) خدمت می نماید. بنابراین مرکز رشد واحدهای فن آوری سلامت این دانشگاه دارای امکانات سخت افزاری و نرم افزاری بالقوه و بالفعل مناسبی جهت پذیرش واحدهای فن آوری می باشد . با سپاس از پروردگار، در حال حاضر این مرکز توان پذیرش واحدهایی که در زمینه های مختلف علوم پزشکی ، بهداشت و درمان و تشخیصی فعالیت می نمایند و فعالیتشان از توجیه فنی و اقتصادی لازم برخوردار بوده و در راستای علوم و دانش های نوین باشند را داراست .

معرفی مرکز رشد:

مرکزی است تحت مدیریت متخصصین حرفه ای که با ارائه خدمات حمایتی از ایجاد و توسعه حرفه های جدید توسط کارآفرینانی که در قالب واحدهای نوپای فعال در زمینه های مختلف منتهی به فناوری متشکل شده اند و اهداف اقتصادی مبتنی بر دانش و فن دارند، پشتیبانی می کند.مرکز رشد، یک مؤسسه حمایتی در جهت کمک به شرکت های کوچک نوپا از طریق ارائه خدمات مالی و مشاوره ای و آموزشی است. مراکز رشد، با جلب سرمایه های اولیه و ریسک پذیر، برای این شرکت ها، موجب رشد و دوام آن ها به میزان 80 درصد می شوند. شرکت هایی که دوره استقرار در مرکز رشد را با موفقیت می گذرانند، می توانند به طور مستقل به فعالیت اقتصادی خود ادامه دهند.

واحدهای فناور:

واحدهایی که با هدف تولید محصول یا خدمات با استفاده از دستاوردهای تحقیقاتی، درقالب یک شرکت یا موسسه فعالیت نمایند. این واحدها دارای هویت حقوقی مستقل از مرکز رشد بوده و در زمینه تحقیقات کاربردی توسعه ای ، طراحی مهندسی ، مهندسی معکوس ، انتقال فناوری ، ارائه خدمات تخصصی و فعالیت در جهت تجاری کردن نتایج تحقیقات فعالیت می نمایند.

هسته های فناور:

تیم های کاری متشکل از تعدادی دانش آموخته با زمینة کاری مشخص که در صدد تشکیل یک موسسة حقوقی و ایجاد یک حرفه در زمینة کاری مذکور می باشند.

زمینه کاری:گرایش و زمینه های تخصصی که در حوزه سلامت به شرح زیر است:

  1. دارویی
  2. زیست فناوری
  3. واکسن
  4. سلول درمانی
  5. فناوری اطلاعات سلامت
  6. تجهیزات پزشکی
  7. داروهای گیاهی
  8. مواد و تجهیزات آزمایشگاهی
  9. صنایع غذایی
  10. آرایشی و بهداشتی

ایده محوری: طرح یا ایدة بازارپسند(Marketable) که اجرای آن مبتنی بر تحقیقات و فناوری باشد و در نهایت منجر به محصول یا ارائه خدمات با ارزش افزوده بالا گردد.

دوره پیش رشد : دوره ای شش تا نه ماهه است که در آن به افراد یا گروه های مستعدی که دارای ایده های نو آورانه هستند، مشاوره و آموزش های لازم برای آشنایی با بازار، شناسایی گروه کاری، تثبیت ایده کاری و هویت حقوقی مستقل داده می شود. در این دوره، افراد و گروه های علاقمند به کار تیمی و تاسیس شرکت، می توانند در قالب هسته های تحقیقاتی (بدون هویت رسمی و ثبت شرکت) با استفاده از خدمات و پشتیبانی مرکز رشد فناوری، فعالیت های اولیه خود را برای ورود به بازار، ساماندهی نمایند. معیار اصلی پذیرش در دوره رشد مقدماتی وجود ایده محوری مناسب با قابلیت تجاری سازی است.

دوره رشد :طول این دوره حداکثر سه سال است که طی آن، واحدهای فناوری مستقر در مرکز رشد به معیارهای رشد یافتگی دست یافته و سپس از مرکز رشد خارج می شوند. در طول این دوره شرکت ها می توانند از خدمات مالی، شرکت در کارگاه ها، نمایشگاه ها و دوره های آموزشی، بهره مندی از تجهیزات و فضای فیزیکی مناسب استفاده نمایند. این شرکت ها می توانند پس از گذراندن موفقیت آمیز دوره رشد و بر حسب درخواست خود وارد پارک علم و فناوری و یا بازار شوند.

واحدهای فناور:

و احدهایی دارای هویت حقوقی مستقل از مرکز رشد بوده که با توجه به اساسنامه و یا سایر اسناد قانونی در زمینه پژوهش های کاربردی و توسعه ای، طراحی، مهندسی معکوس، انتقال فناوری، ارائه خدمات تخصصی در جهت تجاری کردن نتایج تحقیقات فعالیت می نمایند. این واحدها شامل شرکت های خصوصی، واحدهای تحقیق و توسعه صنایع، شرکت های بزرگ و یا مراکز تحقیقاتی کاربردی وابسته به دانشگاه ها یا دستگاه های اجرایی هستند.

هسته های فناور:

تیم های کاری متشکل از دو، سه و یا بیشتر دانش آموخته با زمینه ی کاری مشخص که در صدد تشکیل مؤسسه حقوقی و ایجاد حرفه در زمینه کاری خود می باشند.

ماموریت مرکز رشد:

مأموریت اصلى مراکز رشد ایجاد فضاى مناسب جهت تجارى کردن دستاوردهاى تحقیقاتى و فناورانه و حمایت از توسعه کسب و کارهاى دانش بنیان است. مرکز رشد دانشگاه علوم پزشکی فسا با ارایه خدمات حمایتى از ایجاد و توسعه کسب و کارهای جدید توسط کارآفرینان در قالب واحدهاى نوپاى فعال صاحب ایده در حوزه فناوری هاى پیشرفته پزشکی و سلامت و اهداف اقتصادى مبتنى بر دانش و فناورى پشتیبانى مى کند.

مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی فسا مأموریت دارد برای تحقق اهداف کشور عزیزمان در مسیر توسعه تجاری سازی فناوری سلامت، پرشتاب و برنامه ریزی شده زیر ساخت های مناسب را برای جذب تأسیس و موفقیت هسته ها و شرکت های دانش بنیان فراهم نماید. ما مصمم هستیم تا در حوزه فناوری سلامت همواره پیشرو و نوآور بوده و با تعالی گرایی و هم افزایی متناسب با نیاز کشور بالاترین سطح رشد را در موفقیت های تجاری داشته باشیم. لذا جهت حرکت در راستای چشم انداز مذکور، رئوس اصلی ماموریت مرکز شامل موارد ذیل میباشد:

  • حمایت از تولید ملی و اقتصاد مقاومتی
  • کارآفرینی و حمایت از ایده های نوآورانه
  • تجاری سازی دستاوردهای تحقیقاتی

اهداف و مأموریت های کلی مرکز رشد به شرح زیر می باشد :

  • بسترسازی برای تجاری سازی دستاوردهای تحقیقاتی
  • حمایت از ایجاد و توسعه شرکت های کوچک و متوسط فناوری و حمایت از موسسه ها و شرکت های تحقیقاتی و پزشکی نوآور با هدف توسعه فناوری و کارآفرینی
  • تخصیص فضا و امکانات برای گسترش و رشد واحدهای کوچک و متوسط دانش بنیان در زمینه های فناوری های پزشکی و داروئی
  • ایجادزمینه کارآفرینی ،حمایت از نوآوری و خلاقیت نیروی محقق جوان
  • کمک به رونق اقتصاد بومی مبتنی بر فناوری
  • بسترسازی به منظور ایجاد فرصت های شغلی مناسب برای جذب کارآفرینان و دانش آموختگان دانشگاهی در زمینه های مختلف فناوری قابل عرضه در بازار
  • تولید و توسعه محصولات و فرایندهای فناوری قابل عرضه به بازار
  • افزایش قدرت رقابت و رشد شرکت های متکی بر دانش

 

عبارت خود را درج و جهت جستجو کلید

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس: